Редактор: e-mail: Кадри: БТВСъпредседателят на Демократична България Христо Иванов нападна лидера на

...
Редактор: e-mail: Кадри: БТВСъпредседателят на Демократична България Христо Иванов нападна лидера на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Марешки е пример за човек, натрупал парите си със съмнителен бизнес. Той е щастлив да е изтривалка на управляващите

Редактор: 

e-mail: 

Кадри: БТВ

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов атакува водача на Воля Веселин Марешки в предаването " Лице в лице " по БТВ. Думите му идват като право на отговор поради казаното от Марешки преди дни: " Само цялостен глупак може да твърди, че аз строя нелегално в Морската градина. Този градеж, с който един пропаднал политик върви да се снима. Ами, Христо Иванов е бил министър, когато този курник е бил там, само че не е ходил да снима ".

" Марешки би трябвало първо да си обясни с какво се занимава министъра на правосъдитето, само че не чакам такива интелектуални старания от него да постави. Марешки самичък по себе си не е забавен да се цитира. Той е представител на една многолюдна категория в българската политика, която се занимава с това да подменя истини, обстоятелства, да лъже. Това е типичен образец за човек, натрупал парите си с много подозрителен бизнес. Който прокуратурата го е хванала за врата, той е човек наказан на втора инстанция. Човек, който постоянно е благополучен да служи като бърсалка на ръководещите ", сподели Иванов.
" Важното в тази ситуация е, че Марешки ме упреква в това, че съм се договарял да се понижи броят на секциите на българите в чужбина. Това се случва 2016 година, когато аз съм си подал оставката, към този момент не съм министър, и протестираме с моите съидейници против това. Човекът, който тогава прокара това решение, е Валери Симеонов, с който Марешки сега прави коалиция. Той поредно служи за лице на орязването на българите в чужбина да вземат участие в изборните процеси. Това е национално закононарушение. Ние ще продължим да се борим за споразумяване на отдалечено гласоподаване ", разяснява Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР